Манолев си тръгна от Пирин, направи разкрития
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не съм съгласен с решенията на управителя на клуба", заяви той.

Президентът на Пирин Благоевград – Станислав Манолев, обяви, че напуска своя пост заради неразбирателство с ръководството на клуба.

Бившият футболист на Литекс, ПСВ Айндховен, Фулъм и ЦСКА коментира каква е ситуацията в редиците на “орлетата” понастоящем и направи някои интересни разкрития.

„Да, така е. Напускам Пирин заради неразбирателство с ръководството. Не съм съгласен с решенията на управителя на клуба. Наслушах се на лъжи към треньорите и играчите. До вчера бях футболист и не смятам, че така е коректно. Реално президент на Пирин в момента е управителят Атанас Дафинов. Разговаряхме с него, идеята ми бе да стана технически директор на клуба, защото на мен силата ми е във футболните неща”, заяви Манолев пред “Струма”.

“Чаках го 1-2 месеца, но до договор не се стигна. Закъсня се със селекцията и отборът бе отслабен чувствително. Не одобрявам трансферната политика. Не се знае какви пари влизат в касата и какви излизат. Преди всичко беше като по учебник. Сега не сме наясно какво можем да предложим на футболистите, които искаме да привлечем. Няма как да работя така. Освен това от миналия сезон не са дадени премиите на състезателите. Обещаното не е издължено, затова напуснаха повечето играчи и тимът се развали”, коментира той.

“Относно случая с , лично го доведох в Пирин и предложих да играе в мъжкия отбор. След като дойде Дафинов, ние с Петър Занев се отдръпнахме. Всичко беше в ръцете на новия управител. Ако аз бях разговарял с мениджърите на Марсел, щяхме на 99 процента да подпишем договор и евентуално Пирин да получи пари от последвалия трансфер в Ювентус. Сега отивам в Гърция на море да си почина малко. След това почва ловният сезон, ще обърна и повече внимание на семейството си“, сподели още Станислав Манолев.