google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Старши треньорът коментира положението в Левски

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде интервю за БНР относно случващото се в тима в момента. Той говори за отношенията между него, Наско Сираков и Иво Ивков, за амбициите на Левски през сезона както и за евентуална лятна селекция.

„Ако привържениците си оттеглят подкрепата и единството, това вече е сигурен знак, че нещо не е както трябва в моята работа. Приятно е, когато феновете показват уважение. Естествено, никой в Левски никога не е получавал даром нищо, така че аз също сигурно съм свършил някоя работа. Винаги съм работил честно в името на Левски и съм поставял на първо място клуба, а след това личните интереси или тези на определени играчи“, сподели специалиста.

„За селекция имаме някакви идеи, но вече е много трудно. В началото беше по-лесно и стигнахме до някакво ниво, Сега трябва да се надгражда, а за това трябва доста по-сериозно финансиране, така че ще се опитаме да направим селекция с възможностите, които имаме. Аз лично смятам, че ако запазим всички играчи, и ако се добавят едно-две попълнения през лятото, този отбор може да се бори за първите две места, не само за третото“, добави Стоилов.

„Сега е моментът да започнем да събираме точки, защото на този етап сме далеч от евротурнирите. Но като игра и поведение на терена, смятам, че заслужаваме да бъдем там“, каза Мъри.

„След като не е Левски, за мен е без значение кой ще е шампион. Нека да е този, който заслужава повече. На този етап са ясни претендентите за титлата и който издържи, накрая ще спечели повече точки и ще бъде шампион“, отговори треньорът на въпроса за това кой ще стане шампион на България.

„Вижте, аз винаги съм гледал в посока кое е добро за Левски, предполагам всички искаме това. Не искам да имам лични отношения, винаги сме гледали Левски да бъде добре. Сираков никога не е пречил на моята работа, той винаги е давал възможност да се работи. Напускането на Иво Ивков е само още един слух. Когато се случат някои неща, ще разберете моите реакции. Аз обикновено не обещавам нищо на глас, но се опитвам с действията си да покажа какво мисля“, опроверга слуховете Стоилов.

„Нямам представа какво ще се случи – нито ме интересува, нито питам. Не мога да взимам решения на Общото събрание, но очаквам да влязат свежи пари, за да покрием част от дълговете“, завърши старши треньорът на Левски.