Добави коментар
Старши треньорът коментира положението в Левски

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде интервю за БНР относно случващото се в тима в момента. Той говори за отношенията между него, Наско Сираков и Иво Ивков, за амбициите на Левски през сезона както и за евентуална лятна селекция.

„Ако привържениците си оттеглят подкрепата и единството, това вече е сигурен знак, че нещо не е както трябва в моята работа. Приятно е, когато феновете показват уважение. Естествено, никой в Левски никога не е получавал даром нищо, така че аз също сигурно съм свършил някоя работа. Винаги съм работил честно в името на Левски и съм поставял на първо място клуба, а след това личните интереси или тези на определени играчи“, сподели специалиста.

„За селекция имаме някакви идеи, но вече е много трудно. В началото беше по-лесно и стигнахме до някакво ниво, Сега трябва да се надгражда, а за това трябва доста по-сериозно финансиране, така че ще се опитаме да направим селекция с възможностите, които имаме. Аз лично смятам, че ако запазим всички играчи, и ако се добавят едно-две попълнения през лятото, този отбор може да се бори за първите две места, не само за третото“, добави Стоилов.

„Сега е моментът да започнем да събираме точки, защото на този етап сме далеч от евротурнирите. Но като игра и поведение на терена, смятам, че заслужаваме да бъдем там“, каза Мъри.

„След като не е Левски, за мен е без значение кой ще е шампион. Нека да е този, който заслужава повече. На този етап са ясни претендентите за титлата и който издържи, накрая ще спечели повече точки и ще бъде шампион“, отговори треньорът на въпроса за това кой ще стане шампион на България.

„Вижте, аз винаги съм гледал в посока кое е добро за Левски, предполагам всички искаме това. Не искам да имам лични отношения, винаги сме гледали Левски да бъде добре. Сираков никога не е пречил на моята работа, той винаги е давал възможност да се работи. Напускането на Иво Ивков е само още един слух. Когато се случат някои неща, ще разберете моите реакции. Аз обикновено не обещавам нищо на глас, но се опитвам с действията си да покажа какво мисля“, опроверга слуховете Стоилов.

„Нямам представа какво ще се случи – нито ме интересува, нито питам. Не мога да взимам решения на Общото събрание, но очаквам да влязат свежи пари, за да покрием част от дълговете“, завърши старши треньорът на Левски.

Добави коментар