Мартин Минчев отново прикова погледите в Чехия

Прочетена:1818
Мартин Минчев отново прикова погледите в Чехия 1
2 0

Чешкото издание isport.blesk.cz нареди новото попълнение на Спарта Прага Мартин Минчев в своеобразната класация за петте най-интересни чужденци в местната лига през новия сезон.

19-годишният български национал вече взе участие в двете контроли на гранда от чешката столица по време на паузата в местното първенство заради мачовете на националните отбори, като дори откри головата си сметка.

„Какво ще кажете за лятното попълнение на Спарта Прага Мартин Минчев?, пише isport.blesk.cz. “За българското крило има изключително положителни мнения.

“Той бе в полезрението на отбори от Англия, Германия, Шотландия и Белгия. В крайна сметка, благодарение на различни обстоятелства, Спарта Прага спечели битката за неговия подпис.”

Доскорошният нападател на Черно море не игра в първите два мача на Спарта от новия сезон, защото не се намираше в оптимално физическо състояние.

Пражкият тим  започна първенството с две победи, а в неделя на отбора предстои гостуване на Карвина, където Минчев може да получи възможност да запише своя официален дебют.

Сподели