Мартин Минчев с нов гол за Спарта Прага
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Българският национал Мартин Минчев изигра нов силен мач за чешкия гранд Спарта Прага. Родният талант отбеляза второто си попадение с екипа на тима от чешката столица. Минчев взе участие за втория отбор на Спарта, който се изправи срещу Баник Соколов в мач от първенството на резервите.

Спарта Прага записа разгромна победа с 10:0 срещу своя опонент. Бившият нападател на Черно море реализира шестото попадение за своя тим в 54-ата минута. Българският футболист играе за дубъла на Спарта Прага, защото има нужда игрова практика, тъй като доскоро лекуваше контузия. Това бе чудесен шанс за него да навлезе в ритъм и да е готов за двубоите на представителния отбор.

По-късно през деня първият отбор на Спарта се изправя срещу Карвина в среща от чешкия шампионат, но българският национал е извън групата за двубоя и няма да направи официален дебют.

Преди няколко дни Мартин Минчев откри головата си сметка за Сспарта Прага, след като се разписа в контрола срещу Бохемиас, в която столичани допуснаха поражени с 1:2.