Мейсън Маунт ще направи каквото е възможно, за да печели купи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
“Никога не е лесно да напуснеш клуба, в който си изразснал, но Манчестър Юнайтед ми предостави ново вълнуващо предизвикателство за следващия етап от моята кариера."

Мейсън Маунт сподели, че Манчестър Юнайтед му предоставят предизвикателство за своето бъдеще и се е подтикнал да реши да си тръгне от “Стамфорд Бридж”. ”Червените дяволи” ще дадат на лондончани 55 милиона паунда твърда сума и още 5 в бонуси. Халфът бе много искан от Ерик тен Хаг и Маунт отказа предложения на други отбори в английската Висша лига, за да се присъедини към 20-кратните шампиони.

“Никога не е лесно да напуснеш клуба, в който си изразснал, но Манчестър Юнайтед ми предостави ново вълнуващо предизвикателство за следващия етап от моята кариера. След като до този момент играех срещу тях, знам колко силен е отборът, към който се присъединявам, и нямам търпение да стана част от групата, чийто стремеж е да бъдат печелени големите трофеи. Всеки може да види, че клубът направи много големи крачки в развитието си под ръководството на Ерик тен Хаг.

След като се срещнах с него и обсъдихме плановете му, не мога да бъда по-развълнуван за бъдещето и съм готов за тежката работа, която се очаква да свършим. Аз съм изключително амбициозен, защото знам колко е невероятно да печелиш големи трофеи и знам какво е небоходимо за това. Ще дам всичко от себе си, за да изпитам това чувство и с Манчестър Юнайтед,” заяви Маунт пред официалния сайт на новия си клуб.