Мениджърът на Челси направи интересно разкритие за Енцо и Кайседо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ще ме убият, ако не пускам Енцо и Кайседо", заяви Почетино

През изминалия уикенд отборът на Челси изигра силен мач срещу Арсенал, въпреки че не спечели трите точки. Възпитаниците на Маурисио Почетино направиха реми 2:2 срещу “топчиите” в най-интересната среща от 9-ия кръг на Висшата лига.

“Сините“ пропиляхва два гола аванс в лондонското дерби. Треньорът на тима Маурисио Почетино пък сподели след мача, че има сериозно влияние на собственика на клуба Тод Боели върху избора за стартовия състав. Аржентинският мениджър сподели това във връзка с факта, че Енцо Фернандес и Мойсес Кайседо започнаха от първата минута в събота, макар че играха 72 часа по-рано в световни квалификации за своите държави.

„Лудост е за футболистите да се върнат от Южна Америка в сряда и да са на терена в събота. Енцо и Кайседо бяха уморени. Но ако кажа: „Добре, ще им дам почивка и няма да играят“, вие (б.р. медиите) със сигурност ще ме убиете, като същото ще направи и собственика”, сподели Почетино.

Отборът на Челси е в средата на таблицата в Премиър Лийг, заемайки 10-ото място с 12 пункта. “Сините” от Западен Лондон ще играят срещу Брентфорд у дома в събота и ще преследват четвърти успех в изминалите пет срещи във всички турнири.