Байерн обмисля да се подсили с бивш съотборник на Хари Кейн
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ерик Дайър може да продължи кариерата си при баварците

Германският колос Байерн Мюнхен ще опита да привлече още един футболист от Тотнъм. Баварците има сериозен интерес към английския национал Ерик Дайър, съобщава BILD.

В момента Дайър е в незавидно положение на “Тотнъм Хотспър Стейдиъм”. Той е твърда резерва и няма нито един двубой за “шпорите” след назначението на Анге Постекоглу. В момента наставникът на Тотнъм разчита на Кристиан Ромеро и Мики ван де Вен като централни бранители. Надали Дайър ще продължи да търпи това положение и ще иска да премине в друг тим, за да играе.

Наставникът на баварците Томас Тухел има за цел да подсили обраната си, особено в сърцето на защитата. Опитният тактик желае да вземе талантливия Трево Чалоба от Челси, но членовете на борда на директорите на Байерн не гледат много позитивно на този трансфер. Байерн най-вероятно ще се насочи към Дайър и ще отправи оферта за футболиста през зимата.

Ерик Дайър е в Тотнъм от 2014 г., когато бе привлечен от Спортинг Лисабон. 29=годишният футболист има 270 мача и 12 гола за “шпорите”.