Признание за Мохамед Салах във Висшата лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Египетският национал бе избран за играч на феновете на месец септември

Мохамед Салах направи силни изяви през изминалия месец по английските терени. Футболистът на Ливърпул беше избран за играч на феновете на PFA във Висшата лига за месец септември.

Египетският национал вкара 2 гола и се отличи с 2 асистенции, за да помогне на своя тим да запише победи в три от четирите си мача в лигата през месеца. Силната му форма продължии през този уикенд, когато вкара и двата гола при успеха срещу градския съперник Евертън в мач от 9-ия кръг на първенството.

Салах трябваше да пребори конкуренцията на Ерлинг Холанд, Джеймс Мадисън, Хюн-мин Сон, Букайо Сака (Арсенал) и Киерън Трипиър, за да спечели приза.

Салах има вече 7 гола в първенството на Англия през този сезон и е записал 4 асистенции. Той се справя сравнително добре и надскача себе си от миналия сезон, когато вкара 19 гола в 38 срещи. Ако продължи със силното си представяне, то със сигурност Мо Салах ще помогне на Ливърпул да бъде по-напред в класирането и да се бори за титлата в Премиър Лийг.

За Салах и Ливърпул предстои домакинство на Тулуза тази седмица в турнира Лига Европа, а през уикенда “червените” приемат Нотингам във Висшата лига, където тимът на Юрген Клоп е на 3-ото място в класирането с 20 точки.