Меси аут за още един двубой на Интер Маями
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Това потвърди предводителят на тима на Лео - Херардо Мартино.

Наставникът на Интер Маями – Херардо Мартино, обяви, че перлата на отбора – Лионел Меси, няма да вземе участие в предстоящата среща с Орландо Сити.

Мартино разкри още, че и Жорди Алба, който също като Меси акостира в Интер Маями през това лято, все още има контузия.

“По принцип Лео все още има стари проблеми с кожата, а Жорди все още има болки в мускулите. Ежедневно следим възстановяването им. Не съм лекар, за да говоря за естеството на проблемите на Меси. Пречи му, не го боли. Не знам защо. Вероятно тези белези дори не му позволяват да се чувства психологически свободен по време на игра. Сложно е. Всички сме изпитвали болката от замитането на проблемите под килима и това е нещо подобно”, заяви Мартино.

“Той се чувстваше добре по време на тренировка и го каза. Ако имаше и най-малкото съмнение, той нямаше да играе в последната среща. Всъщност не говорих отново с Лео след мача, но неговият опит му дава възможност, дори по време на игра да знае кога да спре и да вземе предпазни мерки. На този етап от кариерата му изглежда много умно, че той взема тези решения повече от всякога. И го казвам от името на всички ни, защото искаме да видим Лео на терена още дълго време. За мен е добре, че той е наясно и забелязва кога трябва да спре, както направи в мача на Аржентина с Еквадор”, допълни той, цитиран от “ESPN”.