Меси обратно в Барселона? Коментарът на треньора на Интер Маями
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тата Мартино отговаря на слуховете за отдаване под наем на Меси в Барселона

Наставникът на Интер Маями Тата Мартино говори за евентуалното завръщане на Лионел Меси под наем в Барселона, след като бе сложен край на надеждите на тима да се класира за плейофите на МЛС.

В ранните часове на неделя отборът на Интер Маями допусна загуба с 0:1 от Синсинати и е ясно, че сезонът за “чаплите” скоро приключва. Тата Мартино направи коментар за слуховете за евентуално преминаване под наем на Меси в Барселона през януари. Спекулациите възникнаха, тъй като сезонът в МЛС няма да се възобнови до февруари, оставяйки Меси извън терените близо 4 месеца.

Лео Меси, който се присъедини към Интер Маями през юли с договор за две години и половина, е във впечатляваща форма, отбелязвайки 12 гола в 13 мача от лигата и купата. Интер Маями се радваше на серия без загуба с Меси в състава преди днешното поражение от Синсинати. Тимът на Синсинати си осигури първото място в Източната конференция и си отмъстиха на съперника за поражението на 1/2-финалите в турнира за купата.

„Той за забавление ли отива? Може би ще посети Барселона. Освен това, не знам нищо друго“, каза Мартино.

Възможността Лео Меси да се завърне в Барселона, дори под наем, предизвика значителен интерес сред феновете. Въпреки че изглежда малко вероятно този трансфер да се осъществи, Барселона ще се опита да даде на аржентинската легенда един последен танц в клуба като футболист.