Меси с благодарност към ПСЖ “на прощаване”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Щастлив съм, че можех да представлявам ПСЖ, много ми хареса да играя в този отбор и толкова добри футболисти. Искам да благодаря на клуба за прекрасния опит в Париж"

Лионел Меси лично обяви своето напускане на ПСЖ след края на настоящата кампания.

“Щастлив съм, че можех да представлявам ПСЖ, много ми хареса да играя в този отбор и толкова добри футболисти. Искам да благодаря на клуба за прекрасния опит в Париж”, написа в личния си профил в Туитър седемкратният носител на “Златната топка”.

Меси дойде при парижани през лятото на 2021 година като свободен агент. С тима той изигра 74 срещи във всички надпревари, в които реализира 32 попадения и направи 35 асистенции. Той стана два пъти шампион на Франция с ПСЖ и един път спечели Суперкупата на страната. По-късно днес ПСЖ ще играе домакински мач срещу Клермон от последния кръг на Лига 1.

От 2003 до 2021 година Меси защитаваше цветовете на Барселона, като триумфира десет пъти с титлата в Испания, седем пъти спечели Суперкупата на Испания и Купата на краля, четири пъти вдигна Шампионската лига и три пъти бе победител с тима за Суперкупата на УЕФА и стана световен клубен шампион.