Меси все е още в груповия чат на играчите на Барса
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Мнозина твърдят, че след всичко случило се в последните дни шансовете Лео Меси да остане в Барселона са по-скоро илюзорни.

Един от съотборниците на аржентинския маестро – Френки де Йонг, обаче сподели, че капитанът на каталунците не е напуснал груповия чат на Whatsapp, в който играчите на тима си комуникират.

“Да, това е вярно. Меси все още е в груповия чат на отбора,” заяви нидерландският халф Де Йонг пред Fox Sports. “Надявам се, че той ще се върне при нас, но тези неща не ги решавам аз.

“Не съм аз човекът, който трябва да разговаря с Меси, за да го убеди да остане. А и съм сигурен, че много хора вече са се опитали.”

Един от кандидатите за президентския пост на Барса Виктор Фонт също заяви, че бъдещето на Меси все още не е напълно решено.

“Има надежда, разбира се,” коментира Фонт. “Докато няма нищо потвърдено, надеждата е жива. Така че аз също се надявам, че може да се стигне до промяна.

“За съжаление с днешна дата това не изглежда много вероятно. Така че ако се стигне до раздяла, фокусът трябва да падне върху това тя да е колкото се може по-безболезнена.

“Връзката между Барса и Меси е много силна и трябва да се направи всичко възможно тя да остане такава и в бъдеще.”

Новият сезон в Ла Лига започва на 11 септември, но първият мач на Барса – срещу Виляреал, ще се играе на 27 или 28 септември, след като каталунците получиха допълнителна почиква заради участието си в заключителната фаза на Шампионската лига.