Михайлов към играчите: Дайте максимума и вземете нещо от мача
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Аз съм им го казал в съблекалнята, че ще има много промени януари месец"

Вратарят на Левски и капитан на тима Николай Михайлов разкри пред NOVA как е мотивирал своите съотборници за днешното дерби с ЦСКА. Срещата на ст. „Васил Левски“ е днес от 18:00 часа.

„Аз съм им го казал в съблекалнята, че ще има много промени януари месец. Това е ясно. В това състояние определени хора трябва ди си понесат последствията и да продължат напред. Казах им, че тази съблекалня, както е в момента, няма да бъде същата. И никога няма да бъде същата. Никога няма да бъдат същите хора, на същите места, по същия начин. Казах им: „Излезте и играйте за себе си, играйте за Левски!“. Защото за много от нас може да бъде последен мач, въобще за Левски. Може да отидеш да продължиш в друга държава, в друг отбор. Но в крайна сметка, ако обичаш Левски, вътре всички в съблекалнята твърдят, че го обичат, да направят всичко възможно да дадат максимума и да успеем да извлечем нещо от него. В крайна сметка виждам в очите, че ме разбират, въпросът е на терена дали ще го направим. Искрено се надявам“.

Капитанът на ЦСКА Петър Занев призова „червените“ да смачкат Левски в дербито, което беше коментирано от Михайлов така: „Като капитан на ЦСКА нищо друго не очаквам да каже. Аз какво мога да изляза да кажа. Надявам се ние да сме по-добрия отбор и да ги смачкаме тях. В крайна сметка е един мач“.

„Благодарих за подкрепата, която е била в последните месеци, защото без тях нас нямаше да ни има и, че аз това, което мога да обещая е, че всеки от нас ще даде максимума на възможностите си, дори и повече, защото имаме един последен мач и трябва да го изиграем на макс“, заяви Михайлов по повод разговора с феновете на Левски в сряда на „Герена“.