Милан преговаря с още един играч от Висшата лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Адама Траоре е попаднал в радара на "росонерите"

Бързоногият футболист на Улвърхемптън Уондърърс Адама Траоре е обект на спекулации за преминаване в италианския гранд Милан. Слуховете са породени от факта, че договора на испанеца с “вълците” изтече и той вече е свободен агент.

Траоре, който играе като крило в Улвърхемптън, е известен със своята бързина, физическа сила и технически умения. Неговите нестандартни качества привличат интереса и на други клубове, но засега Милан е най-близо до неговия подпис, тъй като играча харесва идеята да премине на “Сан Сиро”.

Милан, който се стреми към възстановяване на миналата си слава и възвръщане на върха на италианския футбол, силно се надява да включи Траоре в своя отбор. Той би предоставил допълнителна сила и варианти както в нападението на тима, така и в неговата защита, тъй като той е мултифункционален и може да играе на много позиции. Точно това го прави толкова харесван от Стефано Пиоли, който е твърдо решен да спечели още едно Скудето в Милано.

Въпреки че няма официални потвърждения от страна на двата клуба, слуховете за преминаването на Адама Траоре в Милан продължават да бъдат предмет на интерес и очаквания. Феновете на Милан ще следят развитието на тази история с вълнение и любопитство, докато се определя бъдещето на талантливия играч.