Манчестър Сити прави последен опит да задържи опитен бранител
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Кайл Уокър е разколебан дали иска да остане на "Етихад"

Бранителят на Манчестър Сити Кайл Уокър може все пак да преподпише нов договор с тима, съобщава Фабрицио Романо. Според журналистът “гражданите” са подновили опитите си да задържат високо ценения от Пеп Гуардиола английски национал.

Вдъхновен от изключително представяне и постижения в отбора, който спечели “златния требъл” през миналия сезон, Уокър е на път да удължи на договора си. Ветеранът в защитата, който играе в “гражданите” от 2017 година, обича да играе на “Етихад” и е желан както от феновете така и от ръководството, което го кара да не иска да напуска.

От Уокър обаче се интересува и Байерн Мюнхен. Баварците също могат да предложат на бранителя интересен проект, който може да донесе много нови титли на амбициозния краен бранител. Точно неговата амбиция за развитие може да го тласне към трансфер на “Алианц Арена”, тъй като в Германия има много върхове за покоряване, на които той още не е стъпил.

Байерн няма план “Б” за заместник на напускащия Жоао Кансело, тъй като в тима са убедени в това, че ще успеят да привлекат Уокър. В Манчестър Сити обаче осъзнават, че и техните шансове не са малки и се надяват решението, което Уокър ще вземе през следващата седмица да бъде в тяхна полза.