Милан се интересува от нападател на Арсенал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Фоларин Балогун привлече вниманието на "росонерите"

Според информация на медията Calcio Mercato, Милан има желание да се подсили с нападателя на Арсенал Фоларин Балогун. 21-годишният играч, който в момента е под наем в Реймс, е под пара през текущия сезон. Изявите му не останаха незабелязани и много клубове в цяла Европа вероятно ще искат да го вземат през лятото.

Италианският гранд Милан е един от клубовете, които искат да го имат в редиците си. Балогун е част от Арсенал от детството си. Той премина през младежките състави на “топчиите”, но не успя да пробие в първия отбор и беше обект на множество трансфери под наем.

21-годишният Балогун със сигурност успя да влезе в светлината на прожекторите чрез изявите си за Реймс в текущия сезон. Балогун се присъедини към френсикия тим преди началото на сезон 2022/23 и впечатли всички с представянето си във френската лига. 21-годишният играч има 18 гола на сметката си в 27 двубоя и със сигурност е способен да помогне на по-голям клуб като Милан, ако се стигне до негов трансфер на “Сан Сиро”.

Междувременно Балогун е готов да се завърне в Арсенал през лятото. Микел Артета иска да разчита на 21-годишния играч. Договорът на звездата на Англия до 21 години с Арсенал изтича през лятото на 2025 г. Все пак той може да напусне предвид големия интерес към него.