Милан ще се опита да се подсили със звезда на Лион
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ювентус също се интересува от халфа Райън Шерки

Италианският гранд Милан се интересува от младата звезда на Олимпик Лион – Райън Шерки, съобщават френските медии. 20-годишният офанзивен полузащитник е следен и от Ювентус.

Шерки прави много силен сезон за Лион до момента. Офанзивният халф привлече вниманието на доста от европейските грандове. Райън Шерки ноже да играе както като плеймейкър, но също така се подвизава и по крилата. Той е продукт на школата на Лион и е смятан за един от големите френски таланти в момента.

20-годишният футболист ще влезе в последната година от договора си с “хлапетата” през лятото, така че Лион ще трябва да го продаде, за да не го загуби без пари в бъдеще. В такъв случай иалианските грандове са готови да се възползват от ситуацията, тъй като цената на футболиста няма да е висока.

Твърди се, че Лион иска 30 милиона евро за правата му. Отборите на Борусия Дортмунд, Челси, Ливърпул и Арсенал също се интересуват от възможността да се подсилят с Шерки.

Райън Шерки е една от големите звезди на тима на Франция до 21 г., като има 16 мача и 8 гола за младежкия национален тим на “петлите”.