Мирослав Митев: Точката ще ни се отрази положително
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Отборът се би днес срещу силен и уважаван противник от нас", обяви той.

Треньорът на вратарите на Пирин Благоевград – Мирослав Митев, даде мнението си след равенството 0:0 с Ботев Пловдив на стадион “Христо Ботев” в късния мач от програмата за съботния ден в efbet Лига.

„Реален е резултата. Прекрасно време за футбол, хубава вечер в Благоевград. Предвид ситуациите пред двете врати и пропуските, които направихме и двата отбора, резултатът е закономерен“, коментира Митев.

„Смятам, че точката ще ни се отрази положително. Отборът ще придобие самочувствие. Днес играхме повече в защита. Донякъде се справихме. Не успяхме да отбележим, но няма да се оправдаваме, че сме млади и стари. Футболът е игра на голове. Отборът се би днес срещу силен и уважаван противник от нас“, каза той.

„Предвиждах го още преди 19 месеца, че това ще е бъдещата двойка защитници на Пирин. Те играят дълго време заедно и се представиха стабилно. Те ще растат напред и те са добро капиталовложение. Събрали сме цялото кралско войнство, за да се опитаме да направим добър отбор. Помощта на всеки е от значение“, завърши Мирослав Митев.