Митревски: Играчите дадоха всичко от себе си а резултатът е негативен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на Пирин бе доволен от възпитаниците си

Старши треньорът на Пирин Благоевград Радослав Митревски сподели мнението си защо се стигна до загубата на неговия тим на старта на новия сезон в efbet лига. “Орлите” отстъпиха с 1:2 на обновения Берое пред собствена публика, след като водеха в резултата, което бе голям удар за привържениците на тима.

„Мисля, че момчетата се раздадоха. Направихме добро първо полувреме, но този късен гол ни повлия. На полувремето се опитахме да ги концентрираме максимално бързо. Следващият гол също дойде в най-неподходящия момент. Допуснахме и двата гола в неподходящ момент. След това ни беше много трудно. Като цяло мисля, че се раздадоха, и това е най-лошото, защото дадоха всичко от себе си, а резултатът е негативен“, започна Митревски интервюто си след края на мача.

“Засега няма никакви проблеми в съблекалнята. Футболистите си тренират, раздават се, видяхте и на мача. Ще се опитаме да ги възстановим по най-добрия начин и да сме готови за следващия мач“, добави той запитан за евентуално напрежение в съблекалнята на благоевградчани.

„Отдавам го на получените голове, на стрес, на максималното изразходване през първото полувреме. Трябваше да си използваме ситуациите и да затворим мача“, завърши Митревски.