Моралес: Създадохме немалко положения, но не ги реализирахме
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на Ботев Враца заяви, че е доволен от възпитаниците си

“Вярно е, че отборът се представи на добро ниво. Продължихме да правим това, което правихме и срещу Левски. Създадохме немалко положения, но когато не ги реализираш, е трудно да изкараш нещо от мача. За съжаление така се получи. Липса на концентрация и комуникация най-вече”, започна Моралес.

“Момчетата се представиха добре и достойно. Трябва да играем още по-добре, защото ни се събраха доста грешки. Идва следващият мач и трябва да подобрим нашата игра, за да постигнем по-добри резултати.

Треньорите имат интуиция. Надявам се всеки да дава още повече от себе си. Време е да натрупаме повече точки”, продължи той.

“Мартин се представи отлично, момчето е на 19 години. Поздравявам него, както и целия отбор. Ако нямаш добър синхрон, е трудно. Вратарят се представи доста добре. Доволен съм от представянето на отбора, но за съжаление не успяхме да спечелим поне точка от този мач.

Нямаме много подкрепа от нашите халф-бекове, защото хвърлиха много сили. Трябва да се поучим от грешките си, за да ставаме по-добри”, завърши Моралес.