Моуриньо изчетка Лудогорец преди двубоя в Разград
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Специалния сравни "орлите" с Байерн и ПСЖ

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо даде пресконференция преди двубоя с Лудогорец в групите на Лига Европа, който е утре от 19:55 часа в Разград. Специалния не спести похвалите си към „орлите“, сравнявайки българския тим с грандове като Байерн Мюнхен и ПСЖ. Наставникът на английския тим бе категоричен, че няма място за подценяване и Тотнъм ще излезе с най-добрите си играчи на “Хювефарма Арена”.

„Ще се опитваме да спечелим мача. Срещу Антверп проблемът беше, че не играхме на обичайното си ниво като отдаденост, за което и аз нося вина. Не се отнесохме сериозно, не бяхме в мача, за да го спечелим, а просто чакахме победата да ни сполети, а не обратното. Заради тази загуба мачът с Лудогорец се превръща в още по-важен мач. Надявам се, че играчите осъзнават, че мачът утре трябва да е различен спрямо този срещу Антверп“.

„Имаме проблеми с отсъстващи играчи. Регилон е болен, не от коронавирус. Имаме двама добри играчи на тази позиция. Ламела имаше проблеми в последните срещи и му даваме почивка сега. Очаквам труден мач срещу Лудогорец. Вече играхме срещу втория най-добър отбор в България, в лицето на Локомотив Пд и беше много труден мач за нас. Предполагаме, че Лудогорец има още по-голям потенциал. 9 поредни титли в първенството е нещо, което обичайно свързваме с отбори като Байерн Мюнхен и може би Пари Сен Жермен, така че изпитваме огромно уважение към тях. Имаме само 3 точки до момента, така че това прави мача още по-важен. Трябват ни точки и отиваме в България с това на ум“.

„Те са отличен отбор от техническо естество, с много добри играчи и с много опит в Европа. Ще бъдем в най-силния си състав за мача“, заяви мениджърът на „шпорите“.

„Никога не очаквам добри неща след пауза за национален отбор, само лоши неща очаквам. Тренировъчният режим е съвсем различен и това води до лоши последици за играчите. Не съм критик обаче, тъй като и аз няма да съм лесен за изтърпяване, ако един ден получа място като национален селекционер“, каза още португалският специалист.