На “Армията” искат качествен голаджия през зимата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" се раздлеят с Томи Юрич, бъдещето на Тонислав Йорданов все още не е ясно

На „Армията“ са взели решение отборът да бъде подсилен през зимната пауза с доказан голмайстор, като „червените“ имат набелязани двама играчи от чужбина. Единият футболист е южноамериканец с изтичащ договор, твърди „Тема Спорт“.

В ЦСКА искат да финализират преговорите още през тази година и през пролетта отборът да има сериозен човек в атака. „Червените“ са пред раздяла с Томи Юрич, а все още не е взето решение за бъдещето на Тонислав Йорданов, който има едва 5 минути игрово време от началото на сезона (при равенството 1:1 на „Тича“). И двамата нападатели не бяха картотекирани за мачовете от груповата фаза на Лига Европа.

Гамбийският нападател на тима Али Coy по всяка вероятност ще бъде продаден през зимния трансферен прозорец. Острието бе гласено за трансфер в Дижон, но сделката пропадна в последния момент. Соу и неговият агент бяха преди месец във Франция, а нападателят дори се похвали в социалните мрежи, че се е договорил с Дижон, но трансферът така и не се осъществи.

В момента Соу е изпаднал в голова суша и не е вкаравал гол от над 10 часа. През това време нападателят отправи 30 удари, но без да порази противниковата врата. Гамбиецът ще води нападението на ЦСКА при гостуването на Йънг Бойс в Шампионска лига.

На този етап плановете на столичани са да вземат на „Армията“ само двама играчи през зимата, а единият ще бъде задължително нападател. Но може да има промени, в зависимост от изискванията на новия треньор на тима.