Наполи преговаря с Кварацхелия за нов договор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
22-годишният грузинец бе с основна роля клуба от Неапол да триумфира със Скудетото в Серия "А", реализирайки 25 попадения в 34 срещи от шампионата и оказвайки много голям принос към този така жадуван успех за южняците.

Хвича Кварацхелия може да поднови договора си с италианския шампион Наполи. Неговият агент Мамука Джугелия е стартирал разговори с ръководството на неаполитанци за удължаването на неговия контракт.

22-годишният грузинец бе с основна роля клуба от Неапол да триумфира със Скудетото в Серия “А”, реализирайки 25 попадения в 34 срещи от шампионата и оказвайки много голям принос към този така жадуван успех за южняците.

Има европейски тимове, които желаят Кварацхелия, но според информация на Calciomercato.com от Наполи не искат в скоро време да се разделят с него. Джугели е провел среща с клубния президент и известен филмов продуцент в Италия Аурелио Ди Лаурентис, като са обсъждали детайли от евентуалния нов договор.

Целта пред Ди Лаурентис е договора да се удължи до 2028-а и също така да има опция за плюс още една година, като финансовото възнаграждение на футболиста да бъде значително увеличена от настоящите 1.3 милиона евро на сезона. Двете страни са оптимистично настроени, че сделката ще бъде финализирана съвсем скоро.

Междувременно днес стана ясно, че Пьотр Зиелински е приел понижени финансови параметри, за да остане в Неапол, но още не става ясно за какъв период от време ще удължи престоят си в Южна Италия.