Ибрахимович: Нямам какво да доказвам на този етап
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„В началото на кариерата си бях бомба със закъснител, както на терена, така и извън него. На този етап от живота ми егото ми е изчезнало, няма какво да доказвам", разкри още ексцентричния швед. 

Златан Ибрахимович сподели в интервю пред “Corriere della Sera” за бъдещите си намерения, след като приключи с футбола и какво е нещото, което му носи щастие напоследък. 41-годишният швед взе решението да се оттегли от футбола в края на изминалата кампания. Изпращането му бе изключително емоционално от тифозите на “червено-черните” на “Сан Сиро” след последния съдийски сигнал на двубоя срещу Верона.

Той имаше ключова роля в обрата на обстоятелствата за “росонерите”, след като се завърна като свободен агент в началото на 2020 година. Той реализира осем попадения в 23 срещи в “Калчото” през сезон 2021-22, в който те триумфираха със Скудетото след многогодишно прекъсване.

Ибрахимович разкри и затова къде се вижда след едно десетилетие.

„Правя стъпка по стъпка. Денят в кампуса на Laureus е чудесен пример за това, което обичам да правя в момента. Не бях там, за да взема, а за да дам нещо, да вдъхновя. Всички тези места, които някога наричах дом, ми дадоха нещо. Италия има специално място в сърцето ми и Милано е мястото, където живея днес, времето ще покаже останалото”, сподели бившия футболист на Малмьо, Аякс, Интер, Ювентус, Барселона, Милан, Пари Сен Жермен, Манчестър Юнайтед и ЛА Галакси.

„В началото на кариерата си бях бомба със закъснител, както на терена, така и извън него. На този етап от живота ми егото ми е изчезнало, няма какво да доказвам”, коментира още ексцентричния швед.

Ибрахимович бе запитан и дали мечтае някога да започне треньорска кариера, например в Милан като отговори, че: “Никога не знаеш.”