Левски обяви второто си ново попълнение
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Договорът с 25-годишният бразилец е до 2026-та година. Ето какво още написаха "сините" в официалната си страница по повод дълго чакания нов футболист.

От Левски съобщиха, че полузащитника Дарлан Мендеш Перейра е подписал контракт с тима от стадион “Георги Аспарухов”. По този начин това за което загатна Николай Костов преди дни вече е факт и на “Герена” има двама нови чуждестранни полузащитници. Договорът с 25-годишният бразилец е до 2026-та година. Ето какво още написаха “сините” в официалната си страница по повод дълго чакания нов футболист. Той ще се подвизава по българските терени с номер 37 на гърба.

“Дарлан е роден на 16 април 1998 година в Сао Борха (Бразилия). В началото на 2019 г. подписва първи професионален договор с родния си клуб Гремио, с чийто екип изиграва 46 мача и вкарва 1 гол. От началото на 2022 г. е преотстъпен на друг бразилски клуб Жувентуде, записвайки 5 мача. През лятото на 2022 г. е преотстъпен на Шапекоензе, с чийто екип изиграва 13 мача.

ПФК “Левски“ приветства с добре дошъл на „Герена“ Дарлан и му пожелава много победи, голове и щастливи мигове със синята фланелка.”