Некоректна постъпка от Скопие към Левски, “сините” със сигнал до УЕФА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ръководството на „ПФК Левски“ адресира проблема до организаторите на футболната среща и до представителите на УЕФА (УЕФА делегат и УЕФА отговорник по сигурността) съблюдаващи за спазването на разпоредбите на Европейската централа за турнира"

От Левски съобщиха, че в официалниите платформи на съперниците им от втория квалификационен кръг на турнира Лига на конференциите – Шкупи са публикували информация, която е драстична разлика в цените на талоните за домакинските запалянковци и тези за привържениците на Левски, които ще гостуват в Скопие. Затова и ръководителите на “сините” вече са информирали за неприятната ситуация до представители на европейската футболна централа.

Ценните хартийки са привържениците на Шкупи ще струват между 150 и 200 денара, което варира в българска валута между 4 и 6 лева, а тези за гостите са с цена от 1200 денара или близо 40 лева. Ето какво написаха още от официалната страница на 26-кратните шампиони на България

“Левскари,

В официалния сайт на „ФК Шкупи“ е публикувана информация, която показва шокираща разлика в цените на билетите за привържениците на домакините и тези на „Левски“, за мача от 2-ия квалификационен кръг на UEFA Conference League 2023/24 на 27.07.2023 г. на стадион „Тодор Проески“ в Скопие.

В тази връзка, ръководството на „ПФК Левски“ адресира проблема до организаторите на футболната среща и до представителите на УЕФА (УЕФА делегат и УЕФА отговорник по сигурността) съблюдаващи за спазването на разпоредбите на Европейската централа за турнира”, написаха от “Герена”.