Наполи ще задържи една от звездите си
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Грузинецът Хвича Кварацхелия е близо до нов договор с неаполитанския клуб

Един от най-добрите футболисти на Наполи – Хвича Кварацхелия, се очаква да остане още дълго в клуба. Грузинският национал може да продължи договора си с италианския гранд до лятото на 2028 г., съобщава Николо Скира.

С новия договор се очаква и значително увеличение на заплатата на офанзивния играч – възнаграждението му ще нарасне до 4 милиона евро годишно. Споразумението може да включва и опция за още една допълнителна година.

Агентът на Кварадона, както футболистът е наричан от феновете на Наполи, Иван Джугели оцени положително процеса на преговори за нов контракт с футболиста на носителя на Скудетото от миналия сезон.

Кварацхелия премина в тима на Наполи през юли 2022 г. Настоящият му договор е до лятото на 2027 г., но от клуба искат да подновят споразумението, за да не бъде изкушен от други отбори през лятото

През настоящата кампанията 22-годишният футболист е взел участие в 11 мача в Серия А, като вкара 3 гола и направи 3 асистенции. Грузинецът наскоро намери формата си от миналия сезон и се очаква да води Наполи към победи в следващите мачове.