Наско Сираков благодари на Николай Костов за неговата работа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Искам да изкажа огромната си благодарност за страхотната работа към треньорския щаб. Николай Костов, Кирило Нестеренко, Тимур Скорих, Божидар Митрев и Данаил Иванов

Наско Сираков, разпространи обръщение към привържениците на Левски, в което лично изрази благодарността си и своята подкрепа към старши треньора Николай Костов, както и към щаба му за добре свършената работа в отминалите шест европейски битки на “сините”. Сираков увери, че Костов има доверието му и призова „сините“ фенове за подкрепа към отбора.

Ето цялото обръщение на Наско Сираков:

„Левскари,

Всички заедно изживяхме 6 страхотни европейски вечери. За огромно съжаление, силите ни не стигнаха да отстраним Айнтрахт, но срещу съперник от толкова висока класа, носител на Лига Европа само преди година, се представихме повече от достойно.

Искам да изкажа огромната си благодарност за страхотната работа към треньорския щаб. Николай Костов, Кирило Нестеренко, Тимур Скорих, Божидар Митрев и Данаил Иванов остават малко на заден план през цялата кампания на отбора дотук, но с огромния си професионализъм и работохолизъм те правят огромни стъпки в развитието на отбора. Уверен съм, че футболът, който играе Левски през повечето мачове отговаря на историческите изисквания в този клуб, а именно да се залага на атаката, на контрола на топката и да се опитваме да доминираме над съперниците. Гордея се, че Николай Костов и щабът му без никакъв страх налагат млади футболисти, при това не за няколко минути в края на срещите, а като титуляри в най-тежките битки. Вярвам, че с този треньорски екип всеки един футболист ще вдигне нивото си индивидуално, а отборът го чакат бляскави дни. В мое лице и това на клуба Ники Костов и екипът му ще получат цялото доверие и спокойствие, необходимо, за да наложат докрай идеите си и да успеят. А когато човек е скромен, талантлив и отдаден на професията си като него и екипът му, успехът няма как да не дойде. Моля и всички вас да бъдете зад отбора. Играчите ни са изключително млади и се нуждаят от вашата всеотдайна подкрепа, за да продължат да ни радват и да ни карат да мечтаем.

Само „Левски“!

Ваш,

Наско Сираков“.