Датски национал предпочел да премине в Наполи вместо в Ливърпул
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ако няма да играя редовно, мога да ги гледам и пред телевизора", заяви Линдстрьом, който е фен на "червените"

Новото попълнение на Наполи Йеспер Линдстрьом разкри, че е отказал възможността да заиграе в Ливърпул. Бившият футболист на Айнтрахт Франкфурт заяви, че фен на мърсисайдци, но подчерта, че не е бил убеден в шансовете си да играе редовно на “Анфийлд”, поради което е предпочел офертата на италианския шампион.

“Привърженик съм на Ливърпул, откъдето проявиха интерес към мен. Това щеше да бъде възхитително преживяване, но дали щеше да бъде разумен ход от моя страна? Нямаше да бъда титуляр, а съм на възраст, в която е нужно да играя. Ако няма да играя, мога просто да седна пред телевизора и да ги гледам, докато защитавам цветовете на друг клуб. От Наполи пък ми казаха, че ще имам доста възможности за игра, така че това беше по-добрата опция. Това е един от най-добрите отбори в света”, сподели Линдстрьом за Tipsbladet.

Линдстрьом изигра първия си мач за Наполи през уикенда при поражението от Лацио с 1:2. Дебютът със сигурност не бе метчания за датчанина, но той ще гледа да се подобри и да помогне на Наполи да спечели още първия си мач след международната пауза. На 16 септември неаполитанци гостуват на Дженоа в двубой от 4-ия кръг на Серия А.