Португалски клуб с интерес към Уелтон
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Жил Висенте е хвърлил погледа на бразилското крило на Левски

Пореден клуб от чужбина се интересува от бразилеца Уелтон, който направи силни изяви за Левски в квалификациите на Лигата на конференциите. Отборът на Жил Висенте следи ситуацията около крилото на “сините”. Предстои да видим дали Жил Висенте ще отправи оферта за бразилеца след няколко месеца.

Жил Висенте в момента заема незавдината 14-та позиция в елитната дивизя на Португалия. Отборът ще търси подсилване в нападение през зимния трансферен прозорец, за да подобри играта си. Уелтон е считан за заместник на сънародника си Марлон, който не се представя добре от началото на сезона.

През лятото Левски отказа да продаде бразилеца Уелтон на Стандарт (Лиеж). Клубът от белгийския елит изпрати оферта на стойност около 1 милион долара, но ръководството на “сините” желае да вземе около 3 милиона за една от звездите си. Стандарт Лиеж не продължи преговорите и така до трансфер не се стигна.

На “Герена” ще искат подобна сума и от Жил Висенте, ако португалският тим задържи интереса си към Уелтон, пише “Тема Спорт”.