Добави коментар
"Вдигнах цигарите, но всяка безсънна нощ и изпушена цигара си заслужаваше", сигурен е легендарният нападател.

Мажоритарният собственик на Левски – Наско Сираков, разкри пред „NOVA“, че се водят сериозни преговори с потенциалните нови босове на клуба, но на този етап все още няма нищо сигурно.

Легендата на „сините“ допълни, че ако сделката с новите собственици бъде потвърдена, то това ще излезе официално и ще бъде обявено на пресконференция.

„100% е сигурно, че на „Георги Аспарухов“ прекарвам повече време отколкото у дома. Баща ми е първият ни световен шампион във всички спортове. Винаги съм казвал, че съм най-слабият спортист във фамилията. От малък знаех, че ще стана спортист. Баща ми правеше неистови усилия да се занимавам с борба. Дядо ми ме запали по футбола. Водеше ме на всички мачове на Берое, когато си ходих в Стара Загора. Баща ми е дълги години служител на ЦСКА, но беше категоричен и двамата му синове ще се състезават за Левски“, заяви Сираков.

„Не си спомням първия ми гол за Левски. Много са, макар че можеше и да са много повече. Гъделичка ми самочувствието. Постигнато е с много труд. Всеки един от тези 209 гола ми е много скъп. В момента Левски е мисия, иначе винаги е било огромна любов. Имам чувството, че съм си оставил кожата и кръвта по терена. Аз съм изключително горд левскар за това, което съм направил за клуба“, продължи той.

„За Левски винаги си заслужава. Не съм си мислил, че като дойда тук ще стъпвам по цветя и рози. За мен това връщане беше мисия. Всички виждахме в какво състояние е клубът. Нямаше светлинка. Вдигнах цигарите, но всяка безсънна нощ и изпушена цигара си заслужаваше. Не можем да кажем, че със сигурност Левски ще има нов собственик. Ако това нещо се случи, то ще се случи прозрачно, на пресконференция с потенциалния собственик. Докато няма такава пресконференция, няма нищо официално. Аз не крия, че се водят сериозни преговори. Към момента аз съм мажоритарен собственик на Левски“, добави Сираков.

„Ще гледаме да се подсилим на определени позиции. Очаквам по-силен и по-постоянен Левски през пролетта. Късата скамейка и контузиите на ключови играчи не ни позволиха да постигнем по-добри резултати. Няма момент, в който да съм бил несъгласен с треньорското ръководство. От лятото Левски ще се бори с всички сили да стане шампион“, коментира легендарният нападател.

„Много лесно запазих приятелството си с Христо Стоичков – с честност. Ицо винаги се е отзовавал да помогне. Защитавали сме с чест националната фланелка. Изключително много държа на приятелството си с Христо и цялото му семейство“, сподели Сираков.

„Зад мен не стои силна жена, а още по-успяла от мен жена. Изключително горд съм със семейството ми. Държа изключително много на него, то е моята крепост. Чувствам се изключително обичан и обгрижван мъж. Трите ни внучки изпълниха живота ни. Винаги съм се имал за единак в спорта, но вкъщи се чувствам като водач на глутница. Ако няма честни взаимоотношения между хората, трудно може да се постигне успех. Ако няма дисциплина, много бързо стигаш тавана си и и приключваш“, посочи той.

„Винаги като ръководител съм казвал на служителите си, че давам много, но очаквам още повече. От спортна гледна точка най-голямото чудо в кариерата ми е четвъртото място в САЩ през 1994. От житейска гледна точка по-голямо чудо от семейните взаимоотношения, особено в този разширен формат, в който сме, няма“, завърши Наско Сираков.

Добави коментар
Гласувай:
5/5 - 12 гласували