Не прекалявайте с доверието към Лудогорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Офертата хедикап (+3) за Етър минава в графата на букмейкърските подаръци

Няколко дни след първия си официален мач за 2021 година – сблъсъкът със Спортист Своге в турнира за Купата на България, шампионът Лудогорец излиза днес и за дебютния си мач от пролетния полусезон в Първа лига.

Гост на “Хювефарма Арена” ще бъде последният в класирането Етър, който е загубил всичките си четири визити в Разград в мачове от елитния ешелон. Нещо повече, в тях Виолетовите дори не успяха да се разпишат, а головата разлика говори сама по себе си за превъзходството на Орлите – 11:0.

Всичко това обаче би могло да подведе любителите на залози преди днешния дуел.

И днес Лудогорец е големият фаворит за победата, като коефициентите за краен домакински успех гравитират около 1.20. В необятния свят на онлайн-залозите в съвременността обаче може да открием куп примамливи предложения.

След заставането на Александър Томаш на треньорския мостик на “Ивайло” Етър изглежда преобразен. Неслучайно в последните мачове на есенния полусезон Болярите не само не допуснаха поражение, но и във всички срещи под ръководството на екс-бранителя на ЦСКА опазиха вратата си суха.

Воденият от началото на годината от Валдас Дамбраускас Лудогорец пък пък все още не се е доближил до най-силните си дни, а това ни кара да предположим, че дори да се стигне до очакваната победа над Етър, тя няма да бъде с внушително цифрово измерение.

Ето защо ви предлагаме да огледате предложенията в графата “Хендикап”.

В нея може да открием офертата на Bet365 спортни залози с коефициент от 1.53 за Хендикап (+3) под името на Етър, докато родният букмейкър efbet.com e дори по-щедър, предлагайки 1.60.

Това означава, че бихте реализирали печалба при победа за Лудогорец, равенство или загуба на Виолетовите с не повече от 2 гола включително.

В подкрепа на очакванията на 7 Спорт е и студеното февруарско време, което по принцип не е предпоставка за дъжд от голове в мача на “Хювефарма Арена”.

Двубоят в Разград започва в 16.00 часа и ще бъде излъчван пряко в ефира на Диема Спорт.