Недоволният Пянич: Играя малко и не знам защо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Няма да се задоволя с тази ситуация", категоричен е босненският полузащитник

Халфът на Барселона Миралем Пянич е доста недоволен от факта, че често седи на пейката след трансфера си на “Камп Ноу”. От началото на кампанията 2020/21 полузащитникът рядко попадат в стартовия състав на Роналд Куман.

Босненският нацонал бе резерва в последните два мача на “блаугранас” в Ла Лига. Той се появи за 13 минути на терена срещу Кадис през уикенда, а преди това срещу Осасуна дори не влезе в игра.

“Да, искам да играя повече. Честно казано, играя малко и не мога да си обясня защо. Зная, че мога да помогна на отбора и когато треньорът ми дава възможност, винаги съм се отзовавал. Справям се добре, направих добри мачове. Тренирам и съм готов”, заяви Пянич пред Gazzetta dello Sport.

“Нормално е да не съм доволен. В моята кариера никога не съм приел да не е играя. Така съм свикнал. Ситуацията е неприятна за мен и няма да се задоволя с нея”, категоричен беше Пянич.

Във вторник вечер Роналд Куман може да гласува доверие на Пянич като титуляр в двубоя с бившия му тим Ювентус от Шампионска лига. Босненският халф бе титуляр във всички двубои на “каталунците” в турнира до момента.