Неймар: Дойдох в ПСЖ за да пиша история
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Голямата звезда на ПСЖ е готов да изведе отбора в утрешния финал в Шампионската лига, където французите ще трябва да победят Байерн Мюнхен, ако искат да завоюват първа титла от най-престижния клубен турнир.

„Това е мястото, на което искаме да бъдем. Собствениците на клуба имат огромен проект и част от него е да бъден най-добрият отбор в Европа. Никога преди не сме били толкова близо, колкото сме в този момент. Трябва да запазим максимална концентрация.“ – казва Ней преди големия мач.

Бразилската звезда коментира и индивидуалните отличия и разликата между него и двамата най-големи – Меси и Роналдо. – „Меси и Роналдо доминираха футбола през последните 10 години, но те просто не са от тази планета. Огромна чест за мен ще е, ако спечеля „Златната топка“. Тези награди идват на базата на спечеленото на терена и това, колко си помогнал на твоя отбор. Това е основната ми задача. Другото ще дойде, ако е било писано.“

„Да спечелиш Шампионската лига е нещо много специално, но да го направиш с ПСЖ, това ще е като да пишеш история. Именно за това дойдох тук.“ – завърши най-скъпият футболист в света.