Неприятна новина за Анчелоти – Арда Гюлер аут за дълго време
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Младата звезда на Реал Мадрид може да е извън терена до 5 месеца

Турският мега талант Арда Гюлер получи сериозна травма по време на турнето на Реал Мадрид в САЩ. 18-годишният футболист, който бе привлечен от “белия балет” това лято, получи травма на менискуса на десния си крак и ще се върне в Мадрид, за да премине допълнителни изследвания и да започне възстановяването си.

Докторът на „кралския клуб“ предупреди, че Гюлер ще е извън терените дълго време. Той сподели, че ако се наложи операция на 18-годишния футболист, то той ще отсъства до 5 месеца. От друга страна, ако нараняването не е толкова сериозно, може да отсъства до 12 седмици.

Гюлер подписа с Реал Мадрид това лято в сделка на стойност 20 милиона евро, след като “белият балет” се пребори с Барселона, за да си осигури подписа му. Той се присъедини към клуба с шестгодишен договор с цел да се наложи в първия отбор на Анчелоти още сега.

Оприличаван на Месут Йозил поради техническите си способности, Гюлер беше във впечатляваща форма за Фенербахче миналия сезон. Никой в ​​неговата възрастова група в Суперлигата и топ петте лиги на Европа не е имал повече голове и той също се появи в дългия списък за наградата Златно момче на Tuttosport миналия месец.