Неприятна новина за ЦСКА преди двубоя със Сепси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Халфът Амос Юга най-вероятно няма да бъде на разположение на Саша Илич за мача в четвъртък

Един от най-силните футболисти в състава на ЦСКА – Амос Юга, е много вероятно да пропусне първия мач със Сепси от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Двата отбора излизат един срещу друг в четвъртък на българска земя, а реваншът е след седмица в Румъния.

Халфът на “армейците” имаше пробем в края на първата част на мача срещу Крумовград в петък. Юга изигра едно полувреме, тъй като не бе в състояние да продължи участието си в срещата и на почивката бе заменен от младия халф Станислав Шопов.

Юга не е взел участие и в последните тренировки на ЦСКА, така че е доста вероятно Саша Илич да не разчита на него за двубоя със Сепси. Освен това дори и Юга да е здрав за двубоя с румънците, то може би е по-добре футболистът да бъде съхранен.

Надеждите на “Армията” са Амос Юга да е напълно готов за реванша със Сепси, който е на 3 август.

ЦСКА отложи мача си от третия кръг на efbet Лига, който бе насрочен между двата мача от Лига на Конференциите. „Червените“ трябваше да гостуват във Велико Търново на новака Етър. До момента от началото на сезона ЦСКА записа реми и победа, като не е допуснал попадение.