Трима футболисти на Левски отказват да преподпишат
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Цунами, Жереми Петрис и Келиан ван дер Каап гледат към изхода на "Герена"

Ръководството на Левски се намира в трудна ситуация що се отнася до задържането на някои от основните футболисти на тима. Вече бе известно, че двама от водещите играчи на столичния гранд – Ноа Сонко Сундберг и Андриан Краев, отказаха оферти за нови договори. Още трима от футболистите на “сините” обаче отклонили предложения за нови контракти и надали ще останат още дълго на “Герена”.

Става дума за защитниците Цунами, Жереми Петрис и Келиан ван дер Каап. Първите двама са твърди титуляри в отбора на Николай Костов. Бразилският бранител Цунами пропусна първите два мача за сезона заради наказание от миналия шампионат, но Костов има планове да разчита на него. Ван дар Каап пък е със статут на резерва и Николай Костов предпочита да използва Ноа Сонко Сундберг, Хосе Кордоба и Кристиан Димитров пред нидерландеца.

Има голяма опасност в края на сезон 2023/24 Левски да остане без почти цялата си защита, тъй като левият бек Цунами, десният бранител Жереми Петрис и централните защитници Ноа Сонко Сундберг и Келиан ван дер Каап ще напуснат без трансферна сума. Пред Левски има вариант да продаде част от футболистите още това лято или на по-ниска цена през зимата, за да може все пак да вземе някакви средства.

Възможно е и панамският национал Хосе Кордоба да не остане на “Герена”, тъй като към него има интерес от чужбина.