Bwin фаворизира Славия в гостуването на Ботев Враца
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тимът на Хосе Мари Бакеро ще търси нова победа далеч от дома

Славия гостува на Ботев Враца в търсене на втора поредна победа от началото на сезона в efbet Лига. “Белите” са фаворити на букмейкърите за победата на стадион “Христо Ботев”. Реномираният хазартен оператор bwin bg предвижда успех за тима на Хосе Мари Бакеро. В тиража на букмейкъра виждаме коефициент от 1.95 за победа на столичния тим, докато успех на Ботев Враца е оценен на 3.50. Равенството в срещата е с 3.30 коеф., така че не е много вероятен краен изход на двубоя.

Отборът на Ботев Враца не се представи на ниво в първия си мач от сезон 2023/24, след като отстъпи на Локо София с 0:1. Врачани допуснаха четвърта поредна загуба в Първа лига, добавяйки и мачовете от края на миналия сезон. Тимът на Дани Моралес трябва да се вдигне за тази среща и да зарадва феновете с успех. Ботев Враца победи Славия в последните си две домакинства, като не е губил от “белите” на стадион “Христо Ботев” от 10 декември 2020 г.

Славия записа успех срещу новака Етър във Велико Търново точно преди седмица. Гол на Галин Иванов раздели двата отбора. “Белите” се надяват на нова победа на чужд терен, което би било перфектен старт за тях. Славия успя добре да затвори пространствата в полето си срещу Етър. Ако столичният тим отново бъде на висота в защита, то има играчи в атака, които да затруднят отбраната на противника и може да стигне до победата, с което е възможно да оглави класирането в efbet Лига след първите два кръга.