Inbet предвижда три точки за Арда срещу Берое в Стара Загора
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Заралии са леки аутсайдери в домакинството на тима на Александър Тунчев

Отборите на Берое и Арда ще затворят втория кръг в Първа лига. Срещата е тази вечер от 21:15 ч. в Стара Загора като гостите ще преследват първа победа за сезона, докато старозагорци имат шанс да запишат втори пореден успех. Тимът на Арда влиза като фаворит в двубоя според букмейкърите. Сайтът за онлайн залагания Инбет дава предимство на гостите. Победа за Арда в срещата в Стара Загора е оценена на 2.26 коеф., докато ставката за успех на Берое е 3.59 – на залози с 0% марж в букмейкъра. Има и атрактивни залози за първи гол, азиатски хендикап, точен резултат и много други опции за двубоя под Аязмото.

Берое тръгна с три точки новия сезон, след като победи Пирин в Благоевград с 2:1 в оспорван мач. Новият треньор на заралии Густаво Араголаса видя как неговите възпитаници изостават в резултата, след като Кондраков вкара от фаул, но преди почивката Вини Трибуле изравни. Нападателят вкара и втори гол малко след началото на втората част, за да донесе успеха на своя тим. Берое привлече още играчи след тази среща, а някои от новите не взеха участие в мача с Пирин. Очаква се домакините да бъдат подсилени за първеото домакинство на сезона срещу Арда.

Арда Кърджали направи 3:3 на собствен терен срещу Черно море в първия кръг. Александър Тунчев не бе доволен от играта в защита на футболистите. Арда трябва да се подобри в отбрана, ако иска да надвие Берое в понеделник вечер. Инбет дава предимство на гостуващия тим, който се радва на успешни резултати срещу Берое в Първа лига. Заралии обаче сразиха опонента си с 2:0 у дома в последния мач и сега феновете им ще се надяват да видят нова такава победа.