Томаш разкри какво е нужно, за да се види пълния потенциал на Локо Пд
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Искам да благодаря на публиката, която не спря да подкрепя и да вярва в отбора", заяви Александър Томаш след успеха над Локо София

Напълно логично треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш бе щастив след първата победа на тима за сезона. “Смърфовете” победиха Локомотив София с 4:2 като гости в столицата, а треньорът отчете и мощната подкрепа на феновете на “черно-белите” на “Надежда”.

„Доволен съм от победата и показаното на терена, доволен съм, че вкарахме четири гола, но не съм доволен, че допуснахме два гола. Искам да благодаря на публиката, която не спря да подкрепя и да вярва в отбора. Това ме радва много“, каза Томаш.

Треньорът на “черно-белите” продължи с думите, че отборът на Локомотив Пловдив може повече. Според него всеки успех помага за натрупване на самочувствие.

„Както срещу Ботев Пловдив, така и днес пропиляхме 3-4 шанса, за да вземем аванс в резултата, а психологическото предимство е много важно.“

„За да видим пълният потенциал на този тим, трябва време и да работя с тези футболисти. Няма лесен мач, независимо срещу кой отбор играеш. Ние във всеки един мач излизаме първо да преборим себе си“, добави Сашо Томаш.

В следващия кръг Локомотив Пловдив приема Ботев Враца и ще се опита да запише втора поредна победа в Първа лига.