Почетино обяви, че талантлив защитник остава в Челси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Колуил има потенциала да бъде един от най-добрите бранители в Англия“, каза Почетино.

Треньорът на Челси Маурисио Почетино бе доволен от победата над Брайън в приятвлски мач. Мениджърът на “сините” подчерта приноса на Михайло Мудрик и Николас Джаксън за победата над “чайките”. Треньорът на Челси обаче направи най-много комплименти на защитника Леви Колуил, за чието бъдеще има много спекулации в последните седмици.

Почетино потвърди, че ще разчита на Колуил през новия сезон, като по този начин трябва да бъде сложен край на слуховете, че защитникът може да напусне “Стамфорд Бридж”. Според Маурисио Почетино, Колуил може да бъде един от най-добрите защитници в Премиър Лийг.

„Той е наш футболист и ще остане в отбора. Той изигра добър мач, по-добър, отколкото очаквах, защото за него това беше мач с доскорошните му съотборници. Мисля, че той има потенциала да бъде един от най-добрите защитници в Англия“, заяви Маурисио Почетино.

Припомняме, че в ранните часове на неделя “сините” от Лондон надвиха Брайтън с 4:3. Следващият приятелски двубой на Челси е срещу Нюкасъл на 27 юни от 03:15 ч. наше време.