Неузнаваем! Звезда на Ман Юнайтед качи килограми по време на паузата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Джейдън Санчо е доста далече от най-добрата си форма

Футболистът на Манчестър Юнайтед Джейдън Санчо се завърна на тренировъчната база в Карингтън с няколко килограма в повече. На снимка, която бе бързо разпространена в социалните мрежи ясно се вижда, че футболистът е доста далече от идеалната форма, в която трябва да бъде.

Това е поредна грешна стъпка на Санчо в опита му да се върне към най-силните си години. Лошата му форма едва ли ще се хареса на Ерик тен Хаг, който е изключително стриктен по отношение на физическото състояние на играчите си. Нидерландецът и без това не е доволен от представянето на Санчо през миналия сезон и ако той не покаже подобрение през започващата скоро кампания, най-вероятно ще трябва да си търси нов отбор следващото лято.

Санчо пристигна на “Олд Трафорд” срещу много пари. От него феновете очакваха да вкара острота в атаката на тима и да бъде перфектният партньор на Маркъс Рашфорд. Това обаче за момента не се случва, тъй като Санчо е безкрайно колеблив в изявите си и е просто бледа сянка на футболиста, който беше докато играеше в Борусия Дортмунд.