google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Продължаваме с нашата поредица, посветена на наближаващия Свети Валентин и затова днес, в седмицата на виното и любовта, ще ви представим любимите жени на някои от най-популярните играчи на мюнхенския Байерн.

Най-известният клуб в Германия отдавна се е утвърдил като един от най-елитните отбори на световно ниво. От 2002 г. Байерн играе на великолепния си стадион „Алианс Арена“ и досега няма мач, в който той да не е бил препълнен с  фенове.

Много от вас вероятно помнят славното време, когато под наставничеството от Отмар Хитцфелд славният отбор неумолимо прегазваше наред всичките си съперници. Именно конкуренцията с гиганти като Барселона и Манчестър Юнайтед създаваше тази невероятно празнична футболна атмосфера, която много от почитателите никога няма да забравят.

А сега, нека се върнем към нежните половинки, от които черпят сили и вдъхновение днешните големи имена в състава на мюнхенския тим.

Нежните половинки на футболистите от Байерн СНИМКИ 1

Нина Вайс

Нина Вайс е съпруга на вратаря на отбора – Мануел Нойер. Нина е родена в Берлин, където и досега живеят двамата с Мануел. Тя е завършила право и е юрист и професор /по икономика и право/. След сватбата си с богатия и известен футболист, състояла се през 2017 г., подобно на много други  съпруги на популярни спортисти, Нина се занимава с благотворителна дейност и развива бизнеса си – притежателка е на собствена адвокатска кантора.

Нежните половинки на футболистите от Байерн СНИМКИ 2

Шерин Зендлер 

Шерин Зендлер е съпруга на Жером Боатенг. Шерин е родена в Будапеща, но всъщност е с ирландски корени. Двойката се запознава още по времето, когато Жером все още играе за германската Херта. В този период от живота си Шерин живее в столицата и учи в Берлинския медицински институт. Любовта между двамата пламва бързо, но все пак не всичко по пътя върви гладко. Двойката се разделя на няколко пъти, тъй като Жером е спипан повече от веднъж в изневяра, но след като признава грешката си, в крайна сметка успява да получи прошка. Двойката остава сплотена и през 2014 година официално сключва брак. Жером и Шерин се радват на две чудесни дъщери.

Нежните половинки на футболистите от Байерн СНИМКИ 3

Лина Майер

Приятелката на защитника на клуба – Джошуа Кимич, се казва Лина Майер. Футболистът вече е направил предложение на своята любима и сватбата е насрочена за лятото на 2020 г. Лина е родена в германското курортно градче Бад Бевенсен и е дипломиран юрист. Двамата се запознават когато Кимич пристига да играе за германския Лайпциг – Лина тогава е била част от маркетинговия отдел на популярния клуб.

Нежните половинки на футболистите от Байерн СНИМКИ 4

Джулия Вигас

Джулия Вигас е съпруга на халфа на клуба Тиаго Алкантара. Джулия е родена в живописния испански град Жирона и е маркетинг специалист. Работила и за голямата испанска компания Telefonica. През 2015 г. двойката вдигна пищна сватба в Испания. Те имат син на име Габриел. В момента Джулия се опитва да пробие в модната индустрия.

Нежните половинки на футболистите от Байерн СНИМКИ 5

Йосипа Перишич

Йосипа Перишич е съпруга на легионера на хърватския клуб – Иван Перишич. Йосипа, както и Иван, е родена в град Омис. Бъдещите съпрузи се познават още от училищната скамейка. Учили са в едно и също училище, а искрите на любовта се разгарят между тях още докато са били деца. Младежката симпатия бързо прераства в страстна любов и през 2012 г. двойката вдига шумна сватба. Йосипа и Иван са родители на две деца. Съпругата на футболиста е популярна телевизионна водеща в хърватската телевизия.

Нежните половинки на футболистите от Байерн СНИМКИ 6

Анна Левандовски 

Анна Левандовски е съпруга на нападателя Робърт Левандовски. Анна е родена в полския град Лодз и е възпитаничка на Варшавската академия по физическо възпитание. Тя е многократна победителка в световни и европейски шампионати по карате. С  Робърт се запознават през 2007 г., а  през 2013 година сключват брак. Имат дъщеря на име Клара. В момента Анна е популярен блогър, специалист по здравословно хранене и, разбира се, личен диетолог на звездния си съпруг.

Вижте и кои са нежните вдъхновения на играчите от Манчестър Сити.