Нганиони с последен шанс да впечатли Славиша
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Левски играе днес от 15:30 часа последната си контрола в Хърватия

Левски ще изиграе днес от 15:30 часа последната си кон­трола от лагера в хърват­ския курорт Умаг. Проверката на “сините” ще бъде излъчвана пряко в мобилното приложение на клуба. Съпер­ник на тима на Славиша Стоянович ще бъде шампионът на Босна и Херцеговина Сараево. Отборът в момента е лидер в първенство­то, като зимува с 9 пункта преднина пред градския съперник Железничар.

Мачът с боснен­ците ще бъде реша­ващ за каращия проби Луи Нганиони, който се опитва да си заслужи договор със “сините”, съобщава “Тема Спорт”. Френският бек игра 63 минути в контролата срещу Олимпия Лю­бляна. В нея Нганиони започ­на като титуляр и през първото полу­време не стоеше ло­шо на терена, но си личи обаче, че не е в толкова добра фи­зическа форма.

Ако подпише със “сините”, Нганио­ни ще започне втория си пре­стой на “Герена”. През сезон 2018/19 французинът изигра 7 мача за Левски.

Столичният тим се опитва да привлече и друг краен брани­тел. “Сините” преговарят с футбо­лист, който може да действа както вдясно, така и вляво на отбраната. На “Герена” е ча­кан и флангови нападател от Нидерландия, който ще трябва да премине кратък пробен период, преди да бъде решено дали да под­пише.