Ники Киров: Надявам се в следващия двубой нещата да се обърнат
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Притеснява ме играта в атака, защото твърде малко неща направихме" заяви Киров след загубата от Славия

Николай Киров дебютира начело на Берое с поражение в Овча Купел от Славия с 0:2. Разбираемо, след срещата специалистът бе разочарован, като изтъкна слабости в играта на тима в нападение.

„Винаги в такъв момент от мача като допуснеш гол, това влияе. Мен ме притеснява играта в атака, защото твърде малко неща направихме в атака. Не вкараш ли гол, няма как да искаш нещо от мача. Направихме два подаръка и това също повлия за поражениет”, заяви Белия пред Диема Спорт след края на мача.

„Тепърва ще гледаме от всички аспекти срещата. Всеки тим има проблеми. Щом сме загубили, значи сме имали повече проблеми от противника. На първо четене ми прави впечатление, че твърде малко правим в атака“, допълни той.

„Паузата е важна и трябва да се възползваме по най-добрия начин, за да се опознаем и тези моменти трябва да се използват“, заяви Киров за предстоящата пауза за международни мачове.

„Всеки един двубой води до една емоция. За жалост, днес беше негативна. Надявам се в следващия двубой нещата да се обърнат“, допълни Киров.