Ники Митов: Нормално е след 6-7 силни мача да има спад
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Недоброжелатели искат да вкарат някакви интриги", заяви треньорът на Хебър

Треньорът на Хебър (Пазарджик) Николай Митов заяви след нулевото реми с Локомотив (ГО) на старта на 11-ия кръг на Втора лига, че е нормално след серия от силни двубои неговите футболисти да стигнат и до по-слаб като резултат мач.

“Контролирахме мача, но в последната третина ни трябваше малко повече разнообразие. Знаехме, че ще играят защитно просто не се получиха някой неща. Грешни решения при ударите, грешни пасове. Ние сме отбор, който сега се изгражда и имаме доста работа. Не ме учудва, че има такива мачове. Ние всяка среща излизаме за победа. Изиграхме 6-7 мача на доста високо ниво с един млад отбор, никой не очакваше това, всеки мислеше да не изпаднем. Нормално е да има спад сега.“

„Недоброжелатели искат да вкарат някакви интриги. След 7 добри мача да загубиш 2 няма какво да ни разколебава. Ще търсим още следващия мач победата. Важно е да изградим един добър отбор.Ще си направим един разбор и след това ще се готвим. Трябва да вкарваме голове. Не е моя работа кой ще съди клуба, аз съм треньор”, заяви Митов.