Николай Киров вярва, че може да класира Арда за Лига Европа

Николай Киров вярва, че може да класира Арда за Лига Европа 1
0 0
"Нужно е да вдигнем още нивото и да продължаваме да се харесваме на публиката в Кърджали", заяви Белия

Треньорът на Арда (Кърджали) Николай Киров е на мнение, че може да изведе отбора до квалификациите за Лига Европа. Според специалиста отборът трябва да се подобри още, но Европа не е непостижима цел за кърджалийския тим.

“Доброто ни представяне се дължи най-вече на ръководството на клуба, което влага доста средства. Както за развитието на мъжкия отбор, така и за изграждането на материалната база, тренировъчните съоръжения и работата с подрастващите. Нормално е, когато се влагат толкова средства и грижи, да се търси развитие на всяко едно ниво в клуба. Ние не мислим за крайното класиране, твърде е рано. В такива времена живеем, че постоянно ни изненадва нещо. Във всеки един мач искаме да се представяме по най-добрия начин и от това колко точки ще съберем, ще зависи на кое място ще завършим”.

“Имаме още да се подобряваме във владеенето на топката и взаимодействието между играчите и отделните звезди. Трябва да започнем по-дълго време да държим топката, за да градим повече атаки. Нужно е да вдигнем още нивото и да продължаваме да се харесваме на публиката в Кърджали. Европа не е непостижима за Арда”, сподели треньорът пред efirbet.