Николай Костов даде допълнителна почивка на Кордоба
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Панамският национал не тренира със "сините" в четвъртък

Централният бранител на Левски Хосе Кордоба получи допълнителна почивка от наставника на тима Николай Костов. Панамският футболист се прибра късно вечерта в сряда след участието си за страната си в мачове от Лигата на нациите на КОНКАКАФ.

Кордоба игра по 90 минути при победите над Кюрасао с 2:1 и Гватемала с 3:0. Футболистът на левски е представи на ниво и получи добри думи за представянето си. Днес Хосе Кордоба ще поднови тренировки със своите съотборници и Николай Костов вече ще разполага с всичките си налични футболисти. Само нападателят Билал Бари остава извън сметките на треньора, пише “Тема спорт”.

Вчера към подготовката на тима се присъединиха Марин Петков и Асен Митков, които в сряда направиха тренировка във фитнеса, тъй като играха повече минути за мъжката и младежката селекции на България тази седмица. Левски продължава да се готви усилено за домакинството на Черно море през уикенда.

По време на паузата в efbet Лига треньорът на “сините” Николай Костов работи с ограничена група футболисти, поради което Левски не игра приятелски мач.