Николай Костов прави промени в състава за мача с ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Кристиан Димитров със сигурност ще се завърне в защита за Левски

На тима на Левски предстои дерби с ЦСКА в предстоящия уикенд. Очаква се треньорът на “сините” да направи промени в състава. Малко вероятно е Николай Костов да пипа схемата на игра, но пъ ще има ротации в стартовия състав на Левски, информира „Мач Телеграф“.

На “Герена” ще имата за цел да отговорят подобаващо на агресията на “червените” в средата на терена. “Армейците” демонстрираха страхотна преса в гостуването на Локо Пловдив през изминалия уикенд. Костов е възможно да заложи на по-опитни имена от Джавад Ел Джемили и Асен Митков. Последният бе почти незабележим в мача с Лудогорец преди няколко дни. Младият халф явно се уплаши от влизането, което му направи футболист на съперника в началото на мача. Със сигурност и играчите на ЦСКА ще действат агресивно срещу младока.

Ел Джемили е в слаба форма и не блести в последните двубои на “сините”. Възможно е заедно с Митков да седне на пейката в двубоя с ЦСКА. Засега обаче не е ясно кои играчи ще се появят на техните места. Не е изключена и възможността и Николай Костов да промени мнението си и отново да им даде шанс за изява в този толкова важен двубой.

Със сигурност този път в защита ще се завърне Кристиан Димитров. Той не взе участие в предходните два мача заради здравословни проблеми, а мястото му бе заето от Келиан ван дер Каап. Димитров пропусна последния мач с Лудогорец заради висока температура.