google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Арсенал, Челси, Манчестър Юнайтед ще преследват Антонио Нуса

18-годишният футболист на Брюж – Антонио Нуса, е свързван с напускане на белгийския гранд през последните месеци, като Арсенал, Челси и Манчестър Юнайтед се интересуват от услугите му.

Нуса е високо оценен в Белгия и го очаква светло бъдеще. Той може да се окаже качествен трансфер и за трите клуба от Висшата лига и ще бъде интересно да се види къде ще продължи кариерата си. Интересното е, че той отхвърли шанса да се присъедини към Челси миналото лято.

Арсенал определено би могъл да използва повече качество и дълбочина по крилото и държи на младия играч. Микел Артета беше твърде зависим от Букайо Сака и Габриел Мартинели. Той се нуждае от повече дълбочина на свое разположение, за да се изравни с отборите от европейския елит. Антонио Нуса ще добави скорост, усет и голове към атаката на “топчиите”.

Междувременно Челси също се нуждае от повече качество към атаката си. Нуса ще добави повече сили в последната третина и ще помогне за създаването на повече възможности за гол. Що се отнася до Манчестър Юнайтед, Джейдън Санчо и Антони не са се справили на “Олд Трафорд” до момента. “Червените дяволи” може да се наложи скоро да инвестират в ново качествено крило, а младият талант Антонио Нуса определено отговаря на профила.